Norsk nettbutikk | Ingen toll | Fri frakt over 499kr | Shop lagersalget nå!
  • Om oss

Om Glowkey

I media

Glowkey ble grunnlagt i 2019 av Karoline Wedel, med en enkelt idè: Å samle alle de fantastiske G-beauty-merkene på ett sted. 

Idèen kom da Karoline, som selv er en dedikert "beauty product junkie", tidligere skjønnhetsblogger og har jobbet i skjønnhetsbransjen i London & Sydney, kom over trenden som ble kalt G-beauty. Etter å ha prøvd og testet K-beauty, J-beauty og det meste som rører seg i skjønnhetsbildet, var det noe helt spesielt tiltrekkende med G-beauty. G-beauty er low-key. Rent, minimalistisk og ærlig. G-beauty baserer seg ikke på trender eller spennende ingredienser. Ingen ukjente navn eller ingredienser, ingen overdreven markedsføring og fargesprakende produkter, bare anerkjente, kvalitetsingredienser basert utelukkende på det vi allerede vet fungerer.

Ivrig etter å teste produktene, begynte Karoline umiddelbart å undersøke hvor man kunne kjøpe disse merkene i Norge, enten i butikk eller på nett. Det viste seg at det var ikke mange steder. Noen av mest kjente merkevarer fantes selvfølgelig i enkelte butikker, men de aller fleste var rett og slett ikke på markedet i Norge.

Og med det var Glowkey født. Et sted, en nettbutikk, som har alle de fantastiske merkevarene samlet på ett sted.