Norsk nettbutikk | Ingen toll | Fri frakt over 499kr | Shop lagersalget nå!
  • Nyheter

Tørre hender? Finn din perfekte håndkrem

Publisert: 20/04/2020 oppdatert: 21/04/2020

Det er ikke bare hyppig håndvask og mye håndsprit som tørker ut hendene – mye innesitting og tørr, kunstig oppvarmet luft stjeler også overraskende mye fuktighet fra både ansikt og hender. Finn din perfekte håndkrem, uansett hva slags budsjett og behov du har, og hold hendene silkemyke gjennom hele sesongen 

Weleda Almond Sensitive Skin Hand Cream
En mild og fuktighetsgivende håndkrem for sensitiv og sart hud. Mandelolje er kjent for sine gode, pleiende egenskaper og tåles av alle hudtyper. Oljen virker beroligende, roer ned irritert og rød hud, og styrker hudens egen beskyttelsesevne. Kremen gir en silkemyk følelse, og det hjelper jo at den dufter litt marsipanaktig også! En klassiker for deg med tørr og sensitiv hud. Kjøp den her.

 

Weleda Skin Food Light
For deg som elsker Skin Food-sine egenskaper, men synes den blir litt for tung for hendene når man er på farten. Skin Food Light har den samme næringsrike og intenst fuktighetsgivende effekten, perfekt for tørre neglebånd og hender, men trekker raskere inn da konsistensen er litt lettere. Perfekt når man er på farten og ikke har tid til å la kremen «godgjøre» seg i noen minutter. Kjøp den her. 

 

Nivea Creme
Retroklassikeren! Vi har vel alle kjøpt denne på et tidspunkt som vår aller første hudkrem? Denne gir ikke bare en herlig følelse av ungdomsårene, men er også helt perfekt for tørre hender og albuer. Den unike formelen med Eucerit, Panthenol og Glycerin både beroliger og gir intensiv fuktighet til huden. Nivea Creme har vært på markedet i over 100 år, det er ikke uten grunn - en klassiker går aldri av moten. Budsjettvennlig, næringsrik og passer alle hudtyper. Du finner den her

 

Weleda Skin Food
Kultklassiker-alert! Denne kremen har fått kultstatus, er en influencerfavoritt og elsket av skjønnhetsbransjen over hele verden. God, fet, næringsrik og med ekstrakter fra stemorsblomst, ringblomst, rosmarin og kamille, som virker beroligende og fuktighetsgivende for svært tørr hud. Et must både i stor versjon på nattbordet og en liten versjon i vesken. Du finner denne kultfavoritten her.

Fortsatt usikker? Se hele utvalget av håndkremer her!