Norsk nettbutikk | Ingen toll | Fri frakt over 499kr | Shop lagersalget nå!
  • Nyheter

Slik får du et perfekt hjemmespa

Publisert: 23/04/2020 oppdatert: 23/04/2020

Våren er endelig her for alvor, og hva passer bedre da enn å ta et skikkelig hjemmespa for å gjøre kropp og sinn klar for lysere og lettere dager? Vi gir deg tips til et deilig spa hjemme, helt uten å forlate døren!

Rens ansiktet og prep for ansiktsmaske
Start med å rense ansiktet, slik at huden er preppet for neste behandling. Bruk en mild og skånsom rensekrem, som Weleda Almond Soothing Cleansing Lotion. Dersom du ønsker et helt naturlig alternativ er Less sin 100% naturlige renseleire en skånsom rens som bevarer huden sin naturlige fuktighet. Vær forsiktig med for harde renser, det kan gjøre huden irritert og rød, og dermed kan neste behandling gjøre vondt verre.

Legg en ansiktsmaske, og ta et bad eller en dusj
Legg en ansiktsmaske mens du tapper badekaret. Ansiktsmasker finnes i uendelige varianter, så her er det bare å tenke gjennom hvilken effekt du trenger og hvilke behov huden har. Kanskje du vil prøve en rensende leiremaske for fet og uren hud eller t-sone? Eller en Vitamin C-maske som motvirker tørr og gusten hud, lysner og gir masse glød? Hvis du er for utålmodig for en ordentlig ansiktsmaske, er en sheet-maske et supert alternativ som gir en boost av fuktighet og glød, uten for mye arbeid.

Har du ikke badekar? Ta en varm dusj først, dampen og varmen åpner porene og gjør huden klar for å ta til seg alle næringsstoffene fra ansiktsmasken du velger.

Avslutt ansiktsbehandlingen med riktig fuktighet
Etter ansiktsmasken er det både tide med serum, olje og fuktighetskrem, avhengig av hudtypen. Vår ultimate hjemmespa og pamperfavoritt er MERME Facial Beauty Elixir. Den passer alle hudtyper, og er en fjærlett og luksuriøs ansiktsolje som trekker raskt inn i huden. Med Vitamin A & C forebygger den fine linjer og gir masse glød. Perfekt for å føle seg som en gudinne etter etter en deilig ansiktsmaske! Har du en fetere hudtype, er MERME Facial Hydration Serum et godt alternativ. Hyaluronsyre holder huden fuktig og hydrert, men helt uten å forstyrre oljebalansene eller å trigge nye utbrudd.

Avslutt med en god fuktighetskrem, gjerne en frisk og lett nattkrem med gode ingredienser som mandelolje og jojobaolje som gir masse glød og beroliger huden etter behandlingen.

Gjør resten av kroppen silkemyk og fresh
Huden kan fort føles litt tørr etter et langt, varmt bad eller dusj. MERME Body Remedy er en 100% ren mandelolje med naturlig høye nivåer av Vitamin A, B og E. En fjærlett olje som trekker raskt inn i huden, forebygger og reduserer strekkmerker og hjelper hudens fasthet og elastisitet. Foretrekker du body lotion? Hva med å prøve en kongelig favoritt? Hertuginne Meghan har flere ganger nevnt at Nivea Q10 Body Lotion er hennes ultimate favoritt, og vi skjønner hvorfor. En lett, superfrisk body lotion som trekker raskt inn, og gir en fin glød til huden. 

Ikke glem hender og munn
Hender og munn er to områder som brukes mye i løpet av dagen, men som fort glemmes. Ikke glem å gi dem ekstra pleie også! Weleda Skin Food er perfekt for ekstra tørre områder som trenger pleier, og nå kommer den også i en Skin Food Lip Balm, perfekt for å gi munnen ekstra pleie.

En ekstra treat?
Vi elsker en god facial mist. Den friske, lette følelsen som av en fuktighetsboost til huden slår aldri feil. MERME sin Antioxidant Mist er vår lille guilty pleasure når man bruker mye tid inne. Basert på 100% rent rosevann inneholder misten høye doser naturlige antiokasidanter, perfekt for å gi huden ekstra glød og fuktighet, hele dagen.