Norsk nettbutikk | Ingen toll | Fri frakt over 499kr | Shop lagersalget nå!
  • Nyheter

Hva er G-beauty?

Publisert: 04/03/2020 oppdatert: 06/05/2020

K-beauty introduserte oss til pandainspirerte sheetmasker, 12-step skincare og snegleslim. J-beauty fokuserer på sake som ingrediens i hudpleie. Hvor kommer G-beauty fra og hva kan vi lære av det?

G-beauty har vokst frem som en motpol til asiatiske skjønnhetstrender. Mens koreansk hudpleie er maksimalistisk og fokuserer på 10-12 hudpleiesteg, handler G-beauty om skincare minimalism og baserer seg i all hovedsak på less is more-prinsipper.

Back-to-basics, rene ingredienser og produkter som virker. G-beauty baserer produktene på fakta og vitenskap, uten hyper og ingredienser man ikke helt kjenner til. Det er lite fokus på trender, men heller effekten produktene har. Nesten uten unntak er hudpleiemerkene laget av leger og professorer.

Produktene er satt sammen av riktige og gode ingredienser, der hver ingrediens skal ha en funksjon. Unødvendige tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og allergifremkallende ingredienser unngås så langt det lar seg gjøre. Med en enkel og effektiv rutine skreddersydd for din hud, blir det unødvendig med 12-stegs hudpleierutine

G-beauty fokuserer på kvalitet over kvantitet. Rene, trygge og virkningsfulle produkter er i fokus, med kvalitetsikrete ingredienser som vitamin A, hyaluronsyrer og vitamin C, gjerne pakket inn i vakre, rene krukker og etuier. Minimalistisk, klassisk og moderne kjennetegner designet. Og produktet? Det virker. Enkelt.

Nysgjerrig på å teste G-beauty? Sjekk redaksjonen sine favoritter!