Norsk nettbutikk | Ingen toll | Fri frakt over 499kr | Shop lagersalget nå!
  • Frakt & returer

Frakt & returer

Levering

Din ordre leveres med Posten og Bring som pakke i posten (opptil 2 kg), eller HeltHjem, som leveres på døren. Dersom ordren er sendt som HeltHjem vil du motta en SMS og en e-post med sporingsnummer når pakken er sendt.

Normal leveringstid er 3-7 virkedager etter bekreftet bestilling. Alle bestillinger sendes mandag-fredag. Bestillinger i løpet av helgen sendes neste ordinære virkedag.

Merk: Det kan være lenger leveringstid ved spesielt travle perioder som salg og høytider.

Vi leverer per i dag kun til Norge (fastlandet). 

Leveringskostnad

Glowkey sender alle pakker med fast pris:
- Pakke i postkassen (opptil 2 kilo) - 49 kr  
- HeltHjem - 69kr.

Uavhentet pakker

Uavhentet pakke innen Posten sin hentetid, vil du bli belastet et gebyr pålydende 199kr for å dekke våre utgifter med forsendelse og retur. Uavhentet pakker er normalt sett ikke dekket av Angrerettloven. 

Sporing

Dersom du ønsker pakken sendt med HeltHjem, får du også sporing tilsendt på SMS og e-post. Mister du sporingsnummeret kan du kontakte oss på hello@glowkey.no. 

Retur

Du har 14 dagers åpent kjøp fra datoen du mottar din bestilling. Dersom det er gått mer enn 14 dager, kan vi dessverre ikke behandle returen.

Hvis du ønsker å returnere et eller flere produkter, må du kontakte oss på hello@glowkey.no, og vi vil sende deg en returlapp med forhåndsbetalt frakt som du klistrer på pakken. Merk at returretten kun gjelder dersom du gir oss melding om at du ønsker å benytte din returrett, og at varen sendes tilbake innen 14 dager i samme stand som den ble utsendt til deg.

Dersom forseglingen på produktet er brutt/åpnet eller at varen på annen måte ikke kan sendes tilbake i samme stand uten at dette skyldes forhold utenfor din kontroll så gjelder ikke returretten. Du kan bruke samme emballasje på returforsendelsen. Vennligst pass på at pakken er forseglet tilstrekkelig for postsendelse.

Retur koster 99kr (for frakt og administrasjon). Dette blir automatisk trukket fra returbeløpet. 

Tilbakebetaling
Når returen er mottatt og godkjent, sender vi deg en e-epost som bekrefter at vi har mottatt de returnerte produktene. Du vil også få beskjed dersom returen ikke skulle være godkjent.

Når returen er godkjent blir tilbakebetalingen behandlet, og automatisk kreditert til samme bankkort eller betalingsmetode innen 7-10 virkedager.

Bytte produkt (gratis):

Du kan også bytte et produkt når som helst gjennom 14 dagers åpent kjøp, helt uten kostnad. Bestill produktene du ønsker, og send tilbake dem du ønsker å returnere. Skriv "BYTTE" på returetiketten du får. Da trekker vi ikke returavgift.

Garanti

Glowkey er autorisert forhandler for alle varemerker. Glowkey gir ingen ytterligere garantier utover det leverandøren har gitt. Hvis du føler deg usikker på garantien eller de instruksjonene som medfølger produktet, ta kontakt med oss før bruk slik at vi kan hjelpe deg. Alle produktene har en ingrediensliste på forpakningen. Merk at varemerker har valgt å bare vise hovedingrediensene. Vi kan ikke ta ansvar for eventuell overfølsomhet for ingredienser i et produkt eller i en prøve. Dersom du er usikker på hva produktet eller prøven inneholder kan du kontakte vår kundeservice før bruk/bestilling.